الجمهورية توداي
جريدة شبابية مستقلة

- اعلانات الجمهورية اليوم -

- اعلانات الجمهورية اليوم -

ياسمين عز: رامز جلال فرعون ملعون.. وأنا برنسيسة علشان بحترم الراجل الفرعون

كتبت: كارولين ميلاد

كشفت الإعلامية ياسمين عز، أنها لم تكن على علم بوقوعها ضحية برنامج الفنان رامز جلال، الذي عرض في رمضان الماضي 2023 «رامز نيفر إند».

وأضافت ياسمين عز: «طبعا شوفتوني في رمضان مع رامز جلال، الفرعون الملعون المنشق عن القبيلة، واتفرجت معاكم وشوفت نفسي، أنا مش معقولة كاريزما طاغية جدًا».

تابعت: «إترش في وشي طفاية حريق وفضل وشي بدر بيلمع سبحانك يا ربي، لو أطول كنت روحت برنامج رامز بتاج علشان أنا برنسيس، وأنا برنسيس علشان بحترم الرجل الفرعون الصغير والكبير».

- اعلانات الجمهورية اليوم -

وكشفت ياسمين عز إن كانت على علم بمقلب رامز جلال قائلة: «مش هحلف، أي برنامج يكلمني أروح ضيفة، برفض وبعتذر بكل أدب واحترام، ولو أعرف مكنتش رُحت».

وأضافت: «أنا مش زعلانة ومسامحة الفرعون الملعون رامز جلال من كل قلبي».

وكانت وقعت الإعلامية ياسمين عز ضحية الفنان رامز جلال، في برنامج المقالب الشهير «رامز نيفر إند»، الذي عرض في رمضان الماضي 2023.

- اعلانات الجمهورية اليوم -

- اعلانات الجمهورية اليوم -

- اعلانات الجمهورية اليوم -

- اعلانات الجمهورية اليوم -

اترك رد

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.